wp7422d83b.png
wpf74435aa.png
wp8048bb9d.png
wp6fadcc4a.png
wp87c898f6.png
wpce2f85ce.png

Prijzen:

 

Basisbehandeling € 69,50 ( 25 minuten)

Luxe behandeling € 85,- ( 2 x 25 minuten)

Onderhoud na 3 maanden € 45,- ( 1 x 25 minuten)

 

Bleken zonder Peroxide

In Europa mag sinds 1 november 2012 door schoonheidssalons maximaal 0,1% waterstofperoxide in de bleekgel worden gebruikt. Cosmotology produceert peroxidevrije tandenbleek gel speciaal voor beautysalons en schoonheidssalons. Onze gel is in Europa gefabriceerd en getest. Het basisbestanddeel van peroxidevrij bleekgel is natrium bicarbonaat. Natrium Bicarbonaat maakt uw tanden wit en het is daarnaast veiliger dan waterstofperoxide. Natrium Bicarbonaat helpt om tandplak te bestrijden. Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen. De voordelen van tanden bleken met een tandenbleek gel zonder peroxide op een rijtje:

 

- Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen

- Snel resultaat (binnen 25 minuten)

- Volledig goedgekeurd door de Europese Unie

- Geen bijwerkingen; ook voor gevoelige tanden

 

Onze bleekgel bevat naast natrium bicarbonaat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven uw gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevatten onze gel natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Hierdoor blijven de tanden langer wit.

 

100% veilig tanden bleken

 

Het bleken van de tanden gebeurt door het basisbestanddeel van peroxidevrij bleekgel natrium bicarbonaat en het contact met het LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de aangetaste delen van de tand, zonder het tandoppervlak te beschadigen.

Het 100% cosmetische product tast het tandglazuur absoluut niet aan! (bevat ook geen peroxide) Witte tanden zijn onlosmakelijk verbonden met een mooie glimlach.

Dit procedé is erop gericht om vanuit esthetisch oogpunt de tanden weer hun witte stralende glans te geven.

 

Werken in alle veiligheid:

De producten waar mee wordt gewerkt voldoen aan de CE normen en zijn 100% cosmetisch.

 

Klik hier om de veel gestelde vragen over tanden bleken te lezen.