wp7422d83b.png
wpf74435aa.png
wp8048bb9d.png
wp6fadcc4a.png
Nederland heeft een wisselvallig klimaat. Dat betekent dat onze huid veel heeft te lijden. Het is ons grootste orgaan en heeft recht op een goede verzorging. Duo-lift biedt dan ook alles wat nodig is. De Duolift is ontwikkeld in Frankrijk. Het is een uniek systeem, waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven. Een complete behandeling kent een vijftal stappen. In beginsel een soft peeling, gevolgd door het inbrengen van een hydratatiegel voor de vochtregulatie, een intensieve (preventief) rimpelbehandeling, het 'liften' van de huid en tot slot is er een lymfedrainage voor het afvoeren van de afvalstoffen.

Direct zichtbaar
Duolift behandelingen heeft het grote voordeel van directe resultaat. Door de behandelingen komt er extra energie in de huid, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd.
De behandelingen werkt ook preventief. Klanten die met de Duolift willen kennismaken, kunnen het verschil gemakkelijk zien. Dan wordt de zogenaamde mirror-trick toegepast, waarbij eerst de helft van het gezicht wordt behandeld om u zo het verschil te laten zien...
De voordelen van Duo-lift behandelingen bewijzen zichzelf.

Mooi zijn en mooi voelen!

Het Duolift concept van Advance Beauty is een gepersonaliseerde oplossing om het aangezicht en de hals te verjongen door middel van een systeem van behandelingen uitgevoerd in een schoonheidssalon of zelfs bij u thuis.
Het resultaat wordt gegarandeerd door een perfecte synergie tussen de biologische effecten van ultrasound, licht- en kleurtherapie, en de actieve bestanddelen van geselecteerde cosmetica produkten.

De
Duolift behandelingen kunnen even succesvol bij mannen worden toegepast.

Soft Peeling
Een dieptereiniging van de huid wordt bekomen door de eliminatie van dode cellen, onzuiverheden en vervuiling.

Ultrasonen
Deze sondes oefenen akoestische druk uit op de huid en brengen een micro-massage teweeg. De biologische effecten van deze sondes begunstigen het gladmaken van rimpels en rimpellijntjes. De sonoforese draagt bij aan de penetratie van de cosmetica en laat de belangrijke synergie tussen actieve stoffen en de metabolische stimulatie toe. Deze geeft de huid kracht en stevigheid.
wpa48829e4.png
wp22dbf0f7.png
wp4a663ead.png
wp5533b116.gif
wpedfff3a9.png
wpc925044b.png