wp7422d83b.png
wpf74435aa.png
wp8048bb9d.png
wp6fadcc4a.png
wp8b837432.png
Duolift verzorgingsbehandelingen voor het gelaat

Reinigings- en hydraterende behandeling
Verfrissende, reinigende behandeling waarin onzuiverheden verwijderd worden en de huid o.a. door een peeling, perfect gereinigd wordt. Desgewenst kunnen de wenkbrauwen gemodelleerd worden. Daarna wordt er een hydratatiegel in de huid gesluisd voor een optimale vochtregulatie. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging.
Een frisse teint en een zachte huid is het resultaat!
40,00

Reiniging en hydratatie voor de vette huid
Talgregulerende, reinigende behandeling waarin de vette huid in balans gebracht wordt. De huid wordt gereinigd en onzuiverheden verwijderd. Desgewenst kunnen de wenkbrauwen gemodelleerd worden. Daarna krijgt de huid een Collageen masker voor een intense hydratatie van uw huid waarbij het collageen gel in de huid wordt gesluisd gevolgd door een lymfedrainage. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Hierna is de teint frisser, rimpels als gevolg van uitdroging zijn uitgevlakt, de huid oogt weer glad en voelt fluweelzacht aan. Ook zeer aan te bevelen voor de acné-huid.
€ 50,00

Anti-rimpel
Huidverstevigende, stimulerende, verjongende en reinigende behandeling voor de vermoeide huid. Desgewenst worden de wenkbrauwen gemodelleerd. Daarna krijgt de huid een speciaal Yam-Soja masker gevolgd door een anti-rimpelbehandeling en een lifting van de huid. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. Het gelaat oogt jonger en de sporen van vermoeidheid zijn verdwenen. 
Resultaat direct zichtbaar!
€ 52,00

Anti-veroudering
Huidvernieuwende, reinigende behandeling waarbij er na de peeling en het insluisen van de hydratatie gel een actieve voedende en anti-verouderingsgel wordt aangebracht die een gunstig effect heeft op het herstel van de huid, de vermoeidheid van de huid wegneemt en de weefsels voedt. Hiermee wordt er een lifting van de huid gedaan en een lymfedrainage. De behandeling wordt afgesloten met de passende verzorging. U ervaart een gevoel van Zuiverheid, van Lichtheid,van Frisheid en van stevigheid. 
€ 55,50
wp7bd36bb9.png