wp7422d83b.png
wpf74435aa.png
wp8048bb9d.png
wp6fadcc4a.png
wp2bd4ff33.png
Een prachtige volle sensuele oogopslag!
Wij werken met wimperextensions die niet te onderscheiden zijn van jouw eigen wimpers. Je eigen wimpers worden aangevuld met onze B-,C-, D- of J-vormige wimpers, deze bestaan in verschillende lengtes en diktes zodat wij de natuurlijke haarlengte van je eigen wimpers kunnen volgen en aanvullen. Het resultaat is een natuurlijk ogend en volle oogopslag!
Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot wel 3 maanden kunnen blijven zitten. Ideaal als je een type bent die geen zin heeft om zichzelf elke ochtend helemaal op te maken, maar wel goed voor de dag wilt komen, als je op vakantie gaat, of voor die vrouw die elke dag een prachtige sensuele oogopslag wil hebben!

Wat zijn wimperextensions?
Door middel van een nieuwe techniek plaatsen wij haartje voor haartje de
wimperextension aan jouw natuurlijke wimperhaartje. De lengte, de curve en de dikte worden naar jouw wens geplaatst. Dit doen wij met een speciale bonder zonder formaldehyde, die ervoor zorgt dat de aanzet zacht en flexibel blijft en niet schadelijk is voor je eigen wimpers. Door deze nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions behalen wij een uiterst natuurlijk resultaat.

Kwaliteit
De wimperextensions zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Met een vollere
aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde,
precies zoals de natuurlijke wimperhaar.
De Fabelash wimperextensions waar wij mee werken zijn niet van echt te onderscheiden, vanwege de diversiteit in materiaal, curve en dikte kunnen wij bij elke vrouw de gewenste oogopslag creeëren.

• 100% Mink Wimperextensions by Fabelash
• 100% Finest Silk Wimperextensions by Fabelash
• Fabelash Volume Dimensions Wimperextensions 100% Finest Silk Lashes
Voor een wimperverlenging worden gemiddeld 60 tot 80 haartjes gebruikt per oog. Je hebt geen mascara meer nodig!

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 2 tot 3 maanden zitten. Om een mooie volle wimperlijn te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 90 minuten.
Een refill behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

wp57e93661.png
wp007f61aa.jpg