wp7422d83b.png
wpf74435aa.png
wp8048bb9d.png
wp6fadcc4a.png
Mesotherapie bestaat uit het inbrengen van speciale stoffen door middel van heel veel oppervlakkige prikjes in de huid. De mesotherapie versnelt, stimuleert en verbetert de natuurlijke stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Mesotherapie met Fractional Needle zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen. Zo wordt bijvoorbeeld ook het samenklonteren van collageen ongedaan gemaakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en krijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Ook de schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden aangepakt. Daarnaast werkt mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid. Mesotherapie is dus een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering. De naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crèmes beginnen nu pas  goed te werken. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het en je ziet het.

De praktijk behandeling:
Met de derma medical met een speciaal module op het handvat wordt de combinatie van de werkzame stoffen in de huid gebracht. Dat gebeurt door middel van zeer veel oppervlakkige prikjes met 7 superdun naaldjes (doorsnee van 0,3 mm). De onderlinge afstand tussen de prikjes is 2 mm. Meteen na de behandeling zal de huid wat rood zijn, maar niet bloeden. Na de behandeling mag u meteen naar huis. Mesotherapie ook is uitstekend geschikt voor het gezicht en decolleté.

Het apparaat wordt in gesteld op de juiste diepte en met een modulle met 7 hele fijne naaldjes wordt ritmisch en snel, 90 keer per seconde, de prikjes met de werkstoffen in de huid gepomt. Uw huid krijgt een enorme ´boost´ van werkstoffen en gaat hard aan het werk. Dit ziet u omdat u 1 tot 2 dagen wat roze/roder bent dan normaal. De behandeling doet geen pijn, u bloed niet en u voelt wel dat er heel wat gebeurt en dat klopt ook.
wpac042506.png
wp0a4c14e9.png
wp090ef3e7.png
wp5533b116.gif
wp22dbf0f7.png
wp4a663ead.png
wp5533b116.gif
wp518eaa32.png

tegen fijne lijntjes

tegen littekens

tegen striae

 

wpbff17a5b.png
wpbff17a5b.png
wpbff17a5b.png
wp00000000.png